Opskift: Hjemmelavet burger med ovnstegte kartofler
Antal portioner: |
4
Vælg antal
|
Tid: |
45 minuter |
Vurdering: |
7,5 / 10 (2) |
Kcal per portion: |
634 |
Fedt procent: |
28%
Detajler
|
Ingredienser:
750 | g | Kartofler |
1 | spsk | Rapsolie |
2 | stk | Avocado |
2 | stk | Fed hvidløg |
2 | stk | Løg |
1 | stk | Citron |
4 | spsk | Fromage frais |
1 | stk | Salathoved |
500 | g | Hakket oksekød 3-6% |
4 | stk | Burgerboller |
Fremgangsmåde:
Skyld kartoflerne og skær dem i kvarte. Gnid dem med olie, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 200 grader i 30 - 40 min.
Mos avocado med fintrevet hvidløg, citronsaft, fromage frais og smag til med salt og peber.
Skær løg i ringe. Rengør salaten.
Form bøffer af kødet og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i ca 3-5 min på hver side.
Detaljeret ingrediensliste
Antal | Type | Ingrediens | Kcal | Fedt % | 187,5 | g | Kartofler | 160 | 0% | 0,3 | spsk | Rapsolie | 33 | 100% | 0,5 | stk | Avocado | 80 | 73% | 0,5 | stk | Fed hvidløg | 1 | 3% | 0,5 | stk | Løg | 21 | 6% | 0,3 | stk | Citron | 8 | 31% | 1 | spsk | Fromage frais | 8 | 8% | 0,3 | stk | Salathoved | 12 | 6% | 125 | g | Hakket oksekød 3-6% | 159 | 32% | 1 | stk | Burgerboller | 152 | 18% | Ialt per portion | 634 | 28% |
|