Internet Opskrifter

Opskift: Fisk med perlespelt

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 45 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 364
Fedt procent: 20% Detajler
Ingredienser:
2dlPerlespelt
0,3dlRapsolie
150gRødbede
150gGulerod
150gPersillerod
150gPastinak
1dlPersille
600gTorskefilet
Fremgangsmåde:
Skyl og kog perlespelten i letsaltet vand i 20 min. Sigt vandet fra og dryp med raspolie.

Skær rødbederne, gulerødderne, persillerrødderne og pastinakrødderne i små tern. Bland dem med persillen, 1 spsk rapsolie, salt og peber. Læg dem på en bageplade og varm dem i ovnen ved 200 grader i 20 min. Bland herefter rødderne med perlespelten.

Placer torskefiletterne på bagepapir i et ovnfast fad og drys med lidt salt. Varmes i ovnen ved 200 grader i 12 min.
Andre opskrifter:
Fisk Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)