Internet Opskrifter

Opskift: Kanelsnegle

Antal: 15 Vælg antal
Tid: 100 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 171
Fedt procent: 10% Detajler
Ingredienser:
1dlVand
25gGær
1stkÆg
2dlSkummetmælk
1spskSukker
1tskSalt
1spskOlie
1dlGrahamsmel
450gHvedemel
Kanelfyld:
100gBrun farin
1spskKanel
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i vandet.
Pisk ægget sammen i en kop og hæld halvdelen til gæret - gem resten til pensling.
Mælk, sukker, salt, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet kommes i ælteskålen.
Gærmassen tilsættes.
Ælt dejen godt.
Tilsæt resten af melet løbende, til dejen er blød og smidig.
Dæk skålen lad dejen hæve i ½ time.
Ælt dejen igen.

Rul dejen ud til en firkant (ca 30x40 cm). Bland farin og kanel sammen og spred det jævnt ud over dejen.
Rul dejen sammen som en roulade.
Skær i 15 skiver.
Læg dejskiverne i tre rækker i en bradepande (20x30 cm) beklædt med bagepapir.
Pensl sneglene med resten af ægget og lad dem hæve i endnu ½ time.

Bages ved 180 grader midt i ovnen i ca 30 minutter.
Andre opskrifter:
Bagværk
Din vurdering:
+ Kommentar (0)