Opskift: Kanelsnegle
Antal: |
15
Vælg antal
|
Tid: |
100 minuter |
Vurdering: |
Ingen vurderinger |
Kcal per portion: |
171 |
Fedt procent: |
10%
Detajler
|
Ingredienser:
1 | dl | Vand |
25 | g | Gær |
1 | stk | Æg |
2 | dl | Skummetmælk |
1 | spsk | Sukker |
1 | tsk | Salt |
1 | spsk | Olie |
1 | dl | Grahamsmel |
450 | g | Hvedemel |
Kanelfyld: |
100 | g | Brun farin |
1 | spsk | Kanel |
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i vandet.
Pisk ægget sammen i en kop og hæld halvdelen til gæret - gem resten til pensling.
Mælk, sukker, salt, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet kommes i ælteskålen.
Gærmassen tilsættes.
Ælt dejen godt.
Tilsæt resten af melet løbende, til dejen er blød og smidig.
Dæk skålen lad dejen hæve i ½ time.
Ælt dejen igen.
Rul dejen ud til en firkant (ca 30x40 cm). Bland farin og kanel sammen og spred det jævnt ud over dejen.
Rul dejen sammen som en roulade.
Skær i 15 skiver.
Læg dejskiverne i tre rækker i en bradepande (20x30 cm) beklædt med bagepapir.
Pensl sneglene med resten af ægget og lad dem hæve i endnu ½ time.
Bages ved 180 grader midt i ovnen i ca 30 minutter.
Detaljeret ingrediensliste
Antal | Type | Ingrediens | Kcal | Fedt % | 0,1 | dl | Vand | 0 | 0% | 1,7 | g | Gær | 2 | 4% | 0,1 | stk | Æg | 4 | 63% | 0,1 | dl | Skummetmælk | 4 | 3% | 0,1 | spsk | Sukker | 4 | 0% | 0,1 | tsk | Salt | 0 | 0% | 0,1 | spsk | Olie | 9 | 100% | 0,1 | dl | Grahamsmel | 13 | 7% | 30 | g | Hvedemel | 106 | 4% | Kanelfyld: | 6,7 | g | Brun farin | 26 | 0% | 0,1 | spsk | Kanel | 4 | 7% | Ialt per stk. | 171 | 10% |
|