Internet Opskrifter

Opskift: Hjemmelavede pitabrød

Antal portioner: 8 Vælg antal
Tid: 75 minuter
Vurdering: 4 / 10 (3)
Kcal per portion: 202
Fedt procent: 5% Detajler
Ingredienser:
25gGær
1,5dlVand
1,5dlMælk
0,5tskSukker
150gGrahamsmel
300gHvedemel
Fremgangsmåde:
Lun vandet og mælken i en gryde til det er fingervarmt.
Rør gæren ud i det.
Tilsæt sukker, salt grahamsmel og hvedemel.
Ælt dejen godt - må ikke klistre. Hæver i 1 time i skål under viskestykke.
Ælt dejen godt igennem. Deles i 8 boller.
Rul dem flade til de er ca. 12 cm i diameter.
Lad efterhæve i 10 minutter på bagepapir.
Bages i 8 min. ved 200 grader.

Skæres op i den ene ende.

Se forslag til fyld i opskriften: Fyld til pitabrød.
Andre opskrifter:
Bagværk
Din vurdering:
+ Kommentar (0)