Internet Opskrifter

Opskift: And med peberfrugtsauce

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 50 minuter
Vurdering: 8 / 10 (1)
Kcal per portion: 442
Fedt procent: 45% Detajler
Ingredienser:
Andebryst:
600gAndebryst
50gSmør
0,5tskPeber
1tskSalt
Sauce:
2stkLøg
4stkRød peberfrugt
2tskSalt
4spskCognac
2dlFløde 18%
Fremgangsmåde:
Andebrystet

Rids skindet på andebrystet og drys med peber.

Smelt smøret på en pande og steg andebrystet med skindsiden ned ved svag varme i ca 12 min. Derefter vendes andebrystet og steges i ca 15 min.
Tag herefter andebrystet af pande og drys med salt. Lad det herefter hvile tildækket i ca 10 min.

Sauce

Løg hakkes fint og svitses i stegeskyen i ca 1 min.
Peberfrugterne skæres i tern og svitses i ca 2 min.
Derefter tilsættes salt, cognac og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme i ca 1 min. Smag til med salt og peber.
Andre opskrifter:
Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)