Internet Opskrifter

Opskift: Jordbærtærte

Antal portioner: 6 Vælg antal
Tid: 120 minuter
Vurdering: 8 / 10 (1)
Kcal per portion: 819
Fedt procent: 59% Detajler
Ingredienser:
Dej:
150gMel
100gSmør
50gSukker
0,5stkPast æg
Fyld:
100gSmør
100gMarcipan
100gSukker
0,5stkPast æg
Pynt:
100gMørk chokolade
500gJordbær
Creme:
2,5dlMælk
45gKagecreme
2,5dlPiskefløde
Fremgangsmåde:
Dej:
Mel, smør, sukker og æg æltes sammen og stilles i køleskabet i en time.

Creme:
Rør mælk og kagecreme sammen. Det stilles i køleskabet til den bliver tykt.

Fyld:
Rør smør og sukker sammen. Tilsæt marcipan og ½ sammenpisket æg.

Dejen rulles ud og lægges i en smurt tærteform og læg fyldet ovenpå. Sæt formen i ovnen og bag ved 200 grader i ca 20 minutter.

Når kagen er afkølet, kan den pensles med smeltet chokolade.

Piske fløden til creme og vend det i cremen. Fordel det på tærten og pynt med jordbær.
Andre opskrifter:
Bagværk Dessert
Din vurdering:
+ Kommentar (0)