Internet Opskrifter

Opskift: Smørhorn

Antal portioner: 24 Vælg antal
Tid: 120 minuter
Vurdering: 8 / 10 (1)
Kcal per portion: 240
Fedt procent: 60% Detajler
Ingredienser:
500gHvedemel
375gMargarine
1spskSukker
75gGær
1tskSalt
2dlSødmælk
Fyld:
100gMargarine
100gSukker
30gFinthakkede mandler
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i den kolde sødmælk.

Sigt mel ned i en skål. Tilsæt sukker og salt. Smulder margarine i. Tilsæt herefter gæren. Rør dejen godt igennem.

Dejen stilles til hævning i ca 1 time.

Bland ingredienserne til fyldet sammen.

Del dejen i 3 stykker. Hver af disse stykker rulles flade til en cirkel. Disse cirkler deles igen i 8 trekanter.

Læg lidt fyld på hver trekant ved den brede ende. Trekanterne rulles nu sammen, startende fra den brede ende. Form dem til horn og stilles på en plade med bagepapir.

Hornene efterhæver i ca 30 minutter.

Pensel hornene og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca 15 minutter.
Andre opskrifter:
Bagværk Dessert
Din vurdering:
+ Kommentar (0)