Internet Opskrifter

Opskift: Hjemmelavet flødeboller

Antal portioner: 30 Vælg antal
Tid: 40 minuter
Vurdering: 5,5 / 10 (2)
Kcal per portion: 191
Fedt procent: 54% Detajler
Ingredienser:
1tskVanillesukker
1dlVand
300gSukker
150gPast æggehvide
250gOvertrækschokolade
500gMarcipan
100gKokosmel
Fremgangsmåde:
Bunde:
Skær marcipanen i 30 stykker.
Lægges på bagepapir og bages i 5 min ved 180 grader.
Afkøles

Guf:
Sukker, vanilliesukker og vand koges op.
Lad koge i 2 min.
Pisk æggehviderne let.
Tilsættes langsomt sukkerlagen.
Guffet piskes stift med håndmikser ved middel styrke.
Guffet fyldes i en pose.
Klip hjørnet af posen.
Guf sprøjtes på marcipanbundene.
Bages i ovn ved 180 grader i 5 min., til overfladen er fast.
Afkøles.
Chokoladen smelte.
Pensles på flødebollerne og drys med kokos efter behag.
Andre opskrifter:
Bagværk Fødselsdag
Din vurdering:
+ Kommentar (0)