Internet Opskrifter

Opskift: Lette pølsehorn

Antal portioner: 10 Vælg antal
Tid: 60 minuter
Vurdering: 5,5 / 10 (2)
Kcal per portion: 459
Fedt procent: 55% Detajler
Ingredienser:
100gMargarine
2,5dlVand
50gGær
1tskSalt
1tskSukker
450gHvedemel
1stkÆg
10stkPølser
Fremgangsmåde:
Smelt margarinen i en gryde.
Lad afkøle.
Rør vand og gær i.
Tilsæt salt, sukker og hvedemel.
Ælt dejen og del den i nogle stykker.
Rul hvert stykke ud på bordet.
Skær dejen i trekantede stykker, hvor den brede ende passer i længden med pølsen.
Smør med ketchup eller sennup efter behag.
Rul hver pølse ind i dejen fra den brede ende.
Læg på bagepapir på plade og lad hæve i 30 min.
Pensel derefter med æg eller mælk.
Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 min.

Jeg deler selv pølserne i 2 inden de pakkes ind. Dejtrekanterne laves også mindre. Derved laves dobbelt antal horn.


Andre opskrifter:
Bagværk
Din vurdering:
+ Kommentar (0)