Internet Opskrifter

Opskift: Flødeboller

Antal portioner: 30 Vælg antal
Tid: 30 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 158
Fedt procent: 31% Detajler
Ingredienser:
Bund:
100gMargarine
0,8dlSukker
3dlMel
Fyld:
6stkÆggehvide
1tskVanillesukker
4dlSukker
Overtræk:
300gMørk chokolade
Fremgangsmåde:
Bund:
Bland mel og margarine. Tilsæt sukker og ælt godt.
Rul ud og stik ca 30 bunde med et glas eller krus.

De bages i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
Tag dem ud og lad dem køle af.

Fyld:
Bland æggehvider, sukker og vanille i en rundbundet skål der kan tåle varme. Skålen anbringes over vandbad og massen piskes indtil den bliver hvid, fast og luftig.

Sæt fyldet på bundene og bag dem i ca 5 minutter ved 150 grader.

Overtræk:
Smelt overtrækschokoladen. Chokoladen duppes på med en bagepensel.
Andre opskrifter:
Bagværk Fødselsdag
Din vurdering:
+ Kommentar (0)