Internet Opskrifter

Opskift: Kødboller med grønsager

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 30 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 332
Fedt procent: 31% Detajler
Ingredienser:
500gHakket oksekød 3-6%
4stkGulerod
1stkPastinak
2stkPorre
6dlGrøntsagsbouillon
1tskKarry
0,5tskSpidskommen
1tskPaprika
2spskSoja
30gMandler
Fremgangsmåde:
Gulerødder, pastinak og porrer klargøres og skæres i skiver.
Sammen med krydderierne koges grøntsagerne i bouillonen i et par minutter. Grønstsagerne tages herefter op.

Sojaen røres i oksekødet. Der formes små boller af kødet med en ske. Bollerne koges i bouillonen i ca 10 minutter.
Tilsæt grøntsagerne og mandler og kog videre i de sidste minutter.
Andre opskrifter:
Gryderet Oksekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)