Internet Opskrifter

Opskift: Peberhakkebøf

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 20 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 383
Fedt procent: 56% Detajler
Ingredienser:
Bøf:
600gHakket oksekød 3-6%
0,5spskGrønne peberkorn
0,5spskRosa peberkorn
0,5spskSorte peberkorn
1tskSalt
50gSmør
Sauce:
0,5dlCognac
0,8dlPiskefløde
2dlKalvefond
0,5tskSalt
Fremgangsmåde:
Bøf:
Knus peberkornene i en morter.
Form kødet til 4 bøffer og vend dem i peberkornen og drys med salt. Bøfferne steges i ca 3 minutter på hver side.
Hæld cognac over bøfferne på panden. Vent et øjeblik og antænd cognacen. Vær forsigtig her da der kommer flammer. Når disser dør ud, tages bøfferne af panden.

Sauce:
Kog panden af med kalvefond og pisk fløden i lidt ad gangen. Kog igennem og smag til med salt og peber.
Andre opskrifter:
Oksekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)