Internet Opskrifter

Opskift: Kartoffelkarry med kylling

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 120 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 623
Fedt procent: 38% Detajler
Ingredienser:
400gKyllingebryst
1tskSambal oelek
3spskOlie
Kartoffelkarry:
600gKartoffel
4stkTomat
1stkLøg
1stkChili
2spskRapsolie
1spskKarry
1tskSorte sennepsfrø
3dlVand
0,5tskSalt
150gRøde linser
Salat:
1stkAgurk
0stkChili
1stkGrapefrugt
1stkRødløg
Fremgangsmåde:
Skær kyllingekødet i stykker af ca 2 cm. De blandes i en skål med sambal oelek og olie. Hvorefter de skal stå i 1 time.

Kartoffelkarry:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Hak tomaterne, løget og chilien. Disse, sammen med karry og sennepsfrø svitses i olien i ca 3 minutter.
Tilsæt kartoflerne, vand og krydr med salt.
Det hele koges under låg i 15 minutter, hvorefter linserne tilsættes og koges yderligere 10 minutter.

Salat:
Ingredienserne skæres i mindre stykker og blandes godt.

De marinerede kyllingenestykker steges i olie i en wok ved god varme i ca 5 minutter.

Herefter kan retten serveres.
Andre opskrifter:
Gryderet Kylling Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)