Internet Opskrifter

Opskift: Torino fad

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 70 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 283
Fedt procent: 31% Detajler
Ingredienser:
Fars:
500gHakket oksekød 3-6%
2stkÆggehvide
0,5dlRasp
0,5dlOksebouillon
1stkLøg
0,5tskSalt
0,5tskPeber
Grøntsagssauce:
1spskSmør
1stkLøg
2stkCourgetter
400gHakkede tomat
1dlVand
1tskTørret basilikum
2stkFed hvidløg
2tskPaprika
0,5dlOreganoblade
0,5tskSalt
0,5tskPeber
Fremgangsmåde:
Sauce
Smelt smør i en gryde og svits løget i et par minutter. Tilsæt courgetter, tomat, hvidløg og vand.
Smag til med krydderier og tilsæt oreganobladene. Lad saucen koge i 15 minutter. (Jævn evt med lidt sovsjævner.)

Hæld saucen i et ovnfast fad.

Ælt oksekødet og de øvrige ingredienser. Spred farsen ud over grøntsagerne så den bliver pæn og glat.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

Drys let med parmasan og stil fadet under grill i kort tid. Tag det ud og lad retten hvile i 10 minutter før servering.
Andre opskrifter:
Oksekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)