Internet Opskrifter

Opskift: Kylling i karry med brune ris

Antal portioner: 2 Vælg antal
Tid: 50 minuter
Vurdering: 6,67 / 10 (3)
Kcal per portion: 504
Fedt procent: 29% Detajler
Ingredienser:
Brune ris:
2,5dlVand
1,5dlRis
0,5stkLøg
0,5tskHvidløg
0,5tskSalt
0,5stkBouillonterning
Kylling i karry:
1stkLøg
2stkFed hvidløg
200gKyllingefilet i tern
1stkSquash
0,5stkRød peberfrugt
0,5stkGul peberfrugt
0,5stkGrøn peberfrugt
3dlKokosmælk light
0,5stkBouillonterning
0,5tskSalt
0,5tskPeber
0,5tskKarry
0,5tskOregano
0,3tskChilipulver
Fremgangsmåde:
Brune ris

1. Bring vandet i kog
2. Tilsæt ris, løg, boullion og krydderier
3. Kog efter anvisning på risene (35-45 min.)
4. Lad trække 5 min.


Kylling i karry

1. Svits løg og hvidløg
2. Tilsæt lidt karry
3. Tilsæt kyllingtern og brun
4. Tilsæt squash og peberfrugt. vend rundt og svits med i et par minutter
5. Tilsæt kokosmælk, boullion og krydderier
6. Kog igennem og smag til
7. Kog ca. 10 min. ved middelhøj varme uden låg - for at reducere væden
Andre opskrifter:
Kylling Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)