Internet Opskrifter

Opskift: Pølse risotto

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 30 minuter
Vurdering: 1 / 10 (1)
Kcal per portion: 409
Fedt procent: 51% Detajler
Ingredienser:
300gRøde pølser
100gBacon i tern
1stkLøg
0,5tskKarry
1spskTomatpure
0,5tskPaprika
2dlRis
4dlHønsebouillon spiseklar
3dlÆrter
0,5tskSalt
0,5tskPeber
Fremgangsmåde:
Hak løget og svits det sammen med bacontern og karry.
Tilsæt tomatpure og paprika.
Kom risene i og svits dem med et øjeblik.
Hæld bouillonen ved sammen med salt og peber, og lad risene koge ved svag varme under låg i ca. 20 min.
Varm ærterne i en klat margarine.
Skær pølserne i små stykker og svits dem i resten af fedtstoffet.
Læg risene i et serveringsfad, drys pølsestykker over, og læg ærterne i en krans rundt om.
Andre opskrifter:
Ris Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)