Internet Opskrifter

Opskift: Lammekølle

Antal portioner: 6 Vælg antal
Tid: 120 minuter
Vurdering: 6 / 10 (1)
Kcal per portion: 579
Fedt procent: 51% Detajler
Ingredienser:
2kgLammekølle
2stkHvidløg
50gPersille
2tskSalt
0,8lVand
0,5tskPeber
1spskKulør
Fremgangsmåde:
Gnid lammekøllen med overskåret hvidløg.
Pil persillen og stik den ned i fedtlaget ved hjælp af en kniv.
Gnid lammekøllen med salt.

Læg lammekøllen i en bradepande og brun den i 15 min ved 225 grader.
Tilsæt vand og steg videre i 1½ time ved 160 grader.

Derefter lades stegen stå og trække i 15 min.

Hæld skyen fra og skum den for fedt. Smag til med salt og peber.

Tilsæt kulør og evt lidt jævning.

Man kan med fordel bage kartofler sammen med lammekøllen.
Andre opskrifter:
Lam Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)