Internet Opskrifter

Opskift: Risotto med grønsager

Antal portioner: 3 Vælg antal
Tid: 30 minuter
Vurdering: 10 / 10 (1)
Kcal per portion: 407
Fedt procent: 14% Detajler
Ingredienser:
4dlVand
0,5stkGrøntsagsbouillonterning
160gRis
1stkLøg
2tskOlie
3stkBladselleri
3stkTomat
1stkPeberfrugt
1stkSquash
250gMajs
1tskSalt
1tskPeber
2stkFed hvidløg
Fremgangsmåde:
Risene koges efter anvisningen på emballagen i vand med grønsagsbouillon.
Løg steges gyldne i olien.
Grønsagerne tilsættes.
De kogte ris tilsættes og retten varmes godt igennem
Smages til med salt, peber og evt. presset hvidløg
Andre opskrifter:
Gryderet Vegetar Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)