Internet Opskrifter

Opskift: Oksekød i fad med rodfrugtmos

Antal portioner: 2 Vælg antal
Tid: 45 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 474
Fedt procent: 15% Detajler
Ingredienser:
350gKartoffel
150gPastinak
1dlMinimælk
1spskPersille
0,5tskSalt
0,5tskPeber
300gHakket oksekød 3-6%
100gLøg
1stkFed hvidløg
70gTomatpure
1dlVand
1tskPaprika
0,5tskSalt
0,5tskPeber
Fremgangsmåde:
1: Skræl og kog kartofler og pastinakker i ca. 20 min til de er meget møre.
2:Pisk kartofler og pastinakker til mos.
3:Tilsæt mælk, hakket persille, salt og peber og rør til mosen er blandet
4. Svits kød og løg i en gryde og rør godt så kødet deles
5. Tilsæt knust hvidløg, tomatpasta og vand
6. Smag til med Paprika, salt og peber
7. Lad sovsen simre i ca. 10 min
8. Kom kødsovsen i et smurt ildfast fad
9. Fordel rodfrugtmosen over kødsovsen
10. Gratiner retten i en forvarmet ovn, ved 200 grader i ca. 20 min
Andre opskrifter:
Oksekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)