Internet Opskrifter

Opskift: Tomatsuppe med oksekød

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 45 minuter
Vurdering: 1 / 10 (1)
Kcal per portion: 462
Fedt procent: 15% Detajler
Ingredienser:
400gHakket oksekød 3-6%
1stkLøg
1stkFed hvidløg
0,5tskKarry
0,5tskPaprika
1lGrøntsagsbouillon
600gTomatpure
1tskBasilikum
0,5tskSalt
0,5tskPeber
2dlSuppenudler
Fremgangsmåde:
Det finthakkede løg og hvidløg svitses i en tør gryde sammen med det hakkede oksekød.

Krydres med karry og paprika. Grønsagsbouillonen høldes ved og det koger op.

Tilsæt purerede tomater og basilikum.
Kogt op.
Suppen smages til med salt og peber
Lad det simre ved svag varme ½ time.

De sidste 10 minutter før serveringen koger suppenudlerne med.

Servering:

Serveres med flutes
Andre opskrifter:
Suppe Forret Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)