Internet Opskrifter

Opskift: Porretærte

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 60 minuter
Vurdering: 5,5 / 10 (2)
Kcal per portion: 542
Fedt procent: 53% Detajler
Ingredienser:
Bund:
100gGrahamsmel
100gHvedemel
100gSmør
0,5tskSalt
Fyld:
500gPorre
1,5spskOlivenolie
1stkÆg
250gHytteost
0,3tskMuskatnød
2,5spskMozzarella
Fremgangsmåde:
Saml dejen og lad den hvile koldt, mens fyldet tilberedes.

Sauter porrerne (og evt. bacon i tern) i olien.
Pisk ægget sammen og bland det med hytteosten. Kommes i de sauterede porrer.
Tilsæt salt og peber samt muskatnød.

Rul dejen ud og beklæd en tærteform hermed. Er dejen svær at rulle ud, kan man trykke den i formen med fingrene. Kom porreblandingen i tærtebunden og drys med den revne mozzarella. Bages i en 225 grader forvarmet ovn i 40-45 min.
Andre opskrifter:
Tærte Forret Frokost Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)