Opskift: Benløse fugle med rodfrugtemos
Antal portioner: |
4
Vælg antal
|
Tid: |
40 minuter |
Vurdering: |
Ingen vurderinger |
Kcal per portion: |
484 |
Fedt procent: |
24%
Detajler
|
Ingredienser:
400 | g | Skært oksekød |
1 | stk | Røget svinemørbrad |
100 | g | Persille |
0,5 | l | Bouillon |
300 | g | Kartofler |
300 | g | Gulerod |
300 | g | Pastinak |
2 | stk | Porre |
2 | stk | Løg |
500 | g | Champignon |
Fremgangsmåde:
Bring vand i en stor gryde i kog.
Skær tynde skiver af mørbraden - læg det på dine kød flader.
Drys med hakket persille, salt og peber.
Rul fladerne sammen hold dem sammen med bomuldssnor/kødnåle.
Skal koges i letsaltet vand i ca. 20 min.
Skrald alle dine rodfrugter.
Skær dem i grove stykker. Også porre og løg. Kog dem meget møre.
Steg champignon med salt på en varm pande.
Tag benløse fugle op af vandet og brun dem af på en pande.
Sovs:
Brug bouillonen fra kødet.
Kom lidt kulør og balsamico i (ikke for meget).
Jævn sovsen og smag til med salt og peber.
Rodfrugter, porre og løg moses/piskes.
Gør den lækker med lidt mælk og Becel
Smag til med salt og peber.
Detaljeret ingrediensliste
Antal | Type | Ingrediens | Kcal | Fedt % | 100 | g | Skært oksekød | 164 | 49% | 0,3 | stk | Røget svinemørbrad | 77 | 17% | 25 | g | Persille | 12 | 20% | 0,1 | l | Bouillon | 12 | 40% | 75 | g | Kartofler | 64 | 0% | 75 | g | Gulerod | 27 | 10% | 75 | g | Pastinak | 47 | 7% | 0,5 | stk | Porre | 28 | 9% | 0,5 | stk | Løg | 21 | 6% | 125 | g | Champignon | 31 | 11% | Ialt per portion | 484 | 24% |
|