Internet Opskrifter

Opskift: Benløse fugle med rodfrugtemos

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 40 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 484
Fedt procent: 24% Detajler
Ingredienser:
400gSkært oksekød
1stkRøget svinemørbrad
100gPersille
0,5lBouillon
300gKartofler
300gGulerod
300gPastinak
2stkPorre
2stkLøg
500gChampignon
Fremgangsmåde:
Bring vand i en stor gryde i kog.
Skær tynde skiver af mørbraden - læg det på dine kød flader.
Drys med hakket persille, salt og peber.
Rul fladerne sammen hold dem sammen med bomuldssnor/kødnåle.
Skal koges i letsaltet vand i ca. 20 min.

Skrald alle dine rodfrugter.
Skær dem i grove stykker. Også porre og løg. Kog dem meget møre.

Steg champignon med salt på en varm pande.

Tag benløse fugle op af vandet og brun dem af på en pande.

Sovs:
Brug bouillonen fra kødet.
Kom lidt kulør og balsamico i (ikke for meget).
Jævn sovsen og smag til med salt og peber.

Rodfrugter, porre og løg moses/piskes.
Gør den lækker med lidt mælk og Becel
Smag til med salt og peber.
Andre opskrifter:
Oksekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)