Internet Opskrifter

Opskift: Laks i tomat fløde sauce

Antal portioner: 1 Vælg antal
Tid: 50 minuter
Vurdering: 2 / 10 (2)
Kcal per portion: 2033
Fedt procent: 82% Detajler
Ingredienser:
Sauce:
3stkTomat
1stkRødløg
0,5lFløde 38%
100gBasilikum
Kød:
1stkLaksefilet
100gRejer
Fremgangsmåde:
Sauce:
Skold tomaterne i kogende vand ca. 4 min og pil skralden af.
Skær rødløget i halve skiver.
Steg dem til de er bløde.
Hak alle basilikumbladene.
Tilsæt fløde, tomater samt basilikum .
Lad så saucen koge i ca. 5 min under omrøring.

Fisken:
Steg Laksen i ca. 2 min på hver side.
Læg den i et ovnfast fad og held saucen over.
Bages ved 175 grader i ca. 30 - 40 min.

Servering :
Lige inden servering kommes rejerne i saucen. Set det ovnfaste fad ind på boret sammen med evt kartofler eller pasta samt salat.
Andre opskrifter:
Fisk Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)