Internet Opskrifter

Opskift: Chokolade croissanter

Antal portioner: 16 Vælg antal
Tid: 480 minuter
Vurdering: 5 / 10 (2)
Kcal per portion: 369
Fedt procent: 47% Detajler
Ingredienser:
Dej:
25gGær
1dlVand
1,5dlMælk
2spskSukker
1tskSalt
500gMel
300gSmør
Fyld:
150gMørk chokolade
Pynt:
1stkÆg
200gFlormelis
2spskKakao
0,2dlVand
Fremgangsmåde:
Opvarm mælk til den er lillefingerlun. Opløs gæren i mælken, og tilsæt vand, sukker, 50 g smør og salt.
Kom halvdelen af melet i og ælt med jævnlig tilsætning af mel til dejen er glat og smidig og slipper skålen.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, slå den ned og stil den i køleskab i 3 timer.

Rul dejen ud og læg tynde skiver af smør på dejen der foldes over og rulles ud igen.

Stilles på køl igen i 1 time.
Herefter rulles dejen ud og foldes over.
Gør dette mindst tre gange.

Rul dejen ud og skær til 16 trekanter. I den brede ende lægges 2 spsk. hakket mørk chokolade. Dejen rulles til horn heromkring, sættes på en papirbeklædt plade, pensles med æg og efterhæver i ca. i time.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 - 20 min. Afkøles og overtrækkes med chokoladeglasur. Glasuren laves ved at blande flormelis, kakao og lidt kogende vand.
Andre opskrifter:
Bagværk Morgenmad
Din vurdering:
+ Kommentar (0)