Internet Opskrifter

Opskift: Chili con carne

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 120 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 562
Fedt procent: 37% Detajler
Ingredienser:
3stkLøg
3stkHvidløg
3stkGulerødder
0,5stkBladselleri
1stkRød peberfrugt
1stkGrøn peberfrugt
3stkFrisk chilipeber
800gFlåede tomater
4spskRapsolie
500gHakket oksekød 3-6%
5dlOksekødsbouillon
1spskFrisk legro timian
1tskSambal oelek
1tskHavsalt
1tskPeber
400gKidneybønne
Fremgangsmåde:
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skræl gulerødder og selleri. Skyl peberfrugterne, skær frøhusene ud. Skær det hele i små terninger. Skær de friske chili i tynde skiver. Hak tomaterne fra dåsen groft.

Varm olien i en stor gryde. Steg hakkekødet så det deler sig og bliver brunt. Put derefter løg, hvidløg og chili i og steges med lidt. Tilsæt gulerødder, selleri og peberfrugt og til sidst tomaterne med deres saft. Tilsæt bouillonen. Tilsæt hakket timian, sambal oelek, salt og peber.

Lad blandingen koge op og lad det simre under låg ved middel varme i 1 - 1½ time.

Skyld bønnerne i en sigte. De skal simre med de sidste 15 minutter.

Smag til med krydderier.
Andre opskrifter:
Gryderet Oksekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)