Internet Opskrifter

Opskift: Torsk med grønt i ostesovs

Antal portioner: 2 Vælg antal
Tid: 20 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 362
Fedt procent: 26% Detajler
Ingredienser:
60gPasta
100gGrønne bønner
60gPorre
100gChampignon
80gRød peberfrugt
175gTorskefilet
200gMornaysause 5%
15gDurumhvedemel
10gBecel
Fremgangsmåde:
Pasta sættes til at koge.

Torsken vendes i melet. Krydr med salt og peber.
Start stegning af fisken.

Porre skæres i 1 cm tykke ringe.
Bønner knækkes i mindre stykker.
Begge steges og saltes lidt.
Mornaysovs tilsættes.
Champignon og peberfrygt skæres i mindre stykker.
Tilsættes sovsen.

Pasta deles på to tallerkner. Sovsen hældes over. Torsk deles også.





Andre opskrifter:
Fisk Frokost Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)