Internet Opskrifter

Opskift: Fuldkornslasagne med gulerod

Antal portioner: 6 Vælg antal
Tid: 50 minuter
Vurdering: 6 / 10 (1)
Kcal per portion: 262
Fedt procent: 29% Detajler
Ingredienser:
300gHakket oksekød 3-6%
75gGulerod
1stkLøg
1stkFed hvidløg
10gBecel
1tskSalt
0,5tskPeber
1dlVand
0,3gBouillonterning
400gHakket Tomat Oregano og Basilikum
50gKetchup
35gTomatpure
6stkLasagneplader Fuldkorn
250gMornaysause 5%
0,5tskMuskatnød
100gRevet Mozzarella Light
Fremgangsmåde:
Løg hakkes fint og hvidløg knuses. Begge svitses i gryde.
Kød tilsættes. Lad det brune lidt.
Gulerod skæres i små stykker eller rives.
Tilsættes retten.
Hakket tomat tilsættes.
Vand med boullionterning hældes ved.
Ketchup og tomatpuré tilsættes.
Smag til med salt og peber.
Lad koge lidt.

Ovnfast fad (ikke for stort) findes frem.
Først kommes et forholdsvis tyndt lag kødsovs i bunden.
Tyndt lag Mornay Sovs hældes over. En knivspids musket drysses over. 1 lag lasagneplader lægges ovenpå.
Dette gentages 2 gange, så der er 3 lag lasagneplader.
Slut af med et lag kødsovs med Mornay ovenpå.
Til slut drysses med revet ost.

30 - 40 min i ovn ved 175 grader.

Andre opskrifter:
Pasta Frokost Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)