Internet Opskrifter

Opskift: Fyldt laks med bønner

Antal portioner: 1 Vælg antal
Tid: 40 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 334
Fedt procent: 49% Detajler
Ingredienser:
120gLaks
20gRødløg
0,5spskDild
0,5spskPurløg
20gYoghurt Naturel 0,1 %
200gGrønne bønner
1,5tskOlivenolie
Fremgangsmåde:
Læg fisken med skindsiden nedad. Der skæres et snit midt i den, men undgå at skære igennem skindet og skær ikke helt ud til kanterne.

Bland Rødløg, yoghurt, dild og purløg.
Blandingen puttes i fisken.

Læg fisken på et stykke bagepapir i et ildfast fad. ca. 30 min ved 200 grader.

Olien varmes op på en pande. Bønnerne (jeg bruger frosne) kommes på, og blandes godt med olien.
Bønnerne lægges på bagepapir på bradepande og drysses godt med salt.
ca. 20 min ved 200 grader. (Til de er gyldne)
Andre opskrifter:
Fisk Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)