Internet Opskrifter

Opskift: Appelsinsouffle

Antal portioner: 2 Vælg antal
Tid: 40 minuter
Vurdering: 7 / 10 (1)
Kcal per portion: 105
Fedt procent: 25% Detajler
Ingredienser:
1stkAppelsin
1stkÆg
5gMel
1dlSkummetmælk
0,5tskFlydende sødemiddel
0,5tskVanillesukker
Fremgangsmåde:
Appelsinen halveres.
Saften presses ud og kødet fjernes. Behold de 2 skåle.

Æggeblomme, mælk og mel varmes op i en gryde under omrøring.
Når konsistensen er cremet tilsættes appelsinsaften.
Afkøles.

Æggehviden piskes stiv og vendes i den afkølede creme.
Smag til med vanille og sødemiddel.

Fordel cremen i de 2 appelsinskåle.

Jeg kan ikke få det hele til at være i appelsinskålene, så resten kommes i en lille soufflé skål.

Bages i 20 min ved 200 grader.
Andre opskrifter:
Dessert
Din vurdering:
+ Kommentar (0)