Søg opskrift:
Forside
Opskrifter
Kontakt
Opskift:
Æggekage med porrer
Luk
Antal:
1
Vælg antal
Tid:
20 minuter
Vurdering:
5 / 10 (3)
Kcal per portion:
300
Fedt procent:
51%
Detajler
Ingredienser:
2
stk
Æg
100
g
Skummetmælk
17
g
Hvedemel
15
g
Porre
1
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
10
g
Becel
Fremgangsmåde:
Æg og mælk piskes sammen.
Mel piskes i lidt ad gangen.
Smag til med salt og peber.
Becel varmes op på pande.
Porer skæres i tynde skiver og svitses.
Tilsæt æggemassen og lad den stege ved middelvarme i ca. 3 min.
Fold den ene halvdel af æggekagen over den anden og lad den stege videre ca 3 min. Vend eventuelt kagen undervejs.
Serveres med agurk, rød peber, tomater og brød.
Andre opskrifter:
Vegetar
Frokost
Hovedret
Din vurdering:
Udskriv
+ Kommentar (0)
Vælg antal
1/4 af normal portion
1/2 af normal portion
Normal portion
2 gange normal portion
3 gange normal portion
4 gange normal portion
Fortryd
Detaljeret ingrediensliste
Antal
Type
Ingrediens
Kcal
Fedt %
2
stk
Æg
128
63%
100
g
Skummetmælk
33
3%
17
g
Hvedemel
60
4%
15
g
Porre
6
9%
1
tsk
Salt
0
0%
0,5
tsk
Peber
9
24%
10
g
Becel
64
100%
Ialt per stk.
300
51%
Luk
Email
Password
Husk mig
Login
Register
Glemt kodeord