Internet Opskrifter

Opskift: Mørksej med salat og brød

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 20 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 533 (Mangelfuld data)
Fedt procent: 24% Detajler
Ingredienser:
600gMørksejfilet
400gSalat
15gBasilikum blade
200gBredbladet Persille
1stkRød peberfrugt
0,5spskRødløg
8stkSandwichbrød
20gOlie
2dlCremefraiche 9%
50gDurumhvedemel
1tskSalt
0,5tskPeber
Fremgangsmåde:
Fisk:
Skær fileten i 2x2 cm.
Bland salt + peber i melet.
Fiskestykkerne vendes deri.
Steges på pande i 5-6 min til de er gyldne.

Brød:
Smør brødskiverne med olie.
Krydr med salt og peber.
Bages på bagpapir ved 180 grader i 10 min.
Hvert stykke brød deles i 2 trekanter.

Salat:
Skæres i mindre stykker og blandes med basilikumblade, persille og peberfrugt i strimler.

Dressing:
Rødløg hakkes fint.
Blandes med cremefraiche, salt og peber.

anret salaten på 4 tallerkner. Hæld dressing over. Læg brødtrekanter ovenpå. Fisken øverst.

Nye kartofler kan serveres til.
Andre opskrifter:
Fisk Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)