Internet Opskrifter

Opskift: Fastelavnsboller

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 40 minuter
Vurdering: 5 / 10 (2)
Kcal per portion: 1555
Fedt procent: 58% Detajler
Ingredienser:
Boller:
450gMel
200gSmør
75gGær
50gSukker
1tskSalt
1stkÆg
2dlMælk
Creme:
1spskMel
1stkÆggeblomme
1stkÆg
1,5spskSukker
3dlMælk
2tskVanillesukker
0,5lPiskefløde
Andet:
150gMørk chokolade
Fremgangsmåde:
Boller:
Gær røres ud i lunket mælk. Smør smeltes og røres i.
Tilsæt sukker, salt, æg og mel. Ælten dejen sammen og sæt den til at hæve i 30 min.
Lav dejen til boller og bag ved 220 grader i ca 12 min.

Creme:
Bland mælk, æg, æggeblomme, sukker, vaniljesukker og mel sammen. Det hele varmes ved svag varme under konstant omrøring.

Smelt chokoladen og hælde over de afkølede boller. Når chokoladen er stivnet, skæres bollerne over og fyldes med creme og pisket fløde.
Andre opskrifter:
Bagværk Fastelavn
Din vurdering:
+ Kommentar (0)