Internet Opskrifter

Opskift: Rejesuppe med fersken

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 30 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 405
Fedt procent: 41% Detajler
Ingredienser:
1stkLøg
2spskKarry
1stkFed hvidløg
1stkDåse flåede tomater
2dlFiskeboullion
1dlPiskefløde
200gRejer
1stkDåse Ferskner
1stkIcebergsalat
2spskOlie
Fremgangsmåde:
Løg og karry svitses i olie.
Tomater med saft tilsættes.
Bouillon, saften fra fersknerne og fløden tilsættes.
Småkoger ca. 15 min.
Rejerne tilsættes og suppen opvarmes til kogepunktet.

Servering:
Serveres i dybe talerkner eller suppeskåle.
Pyntes med ferskner i små stykker og fine strimler icebergsalat.
Andre opskrifter:
Skaldyr Suppe Forret Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)