Internet Opskrifter

Opskift: Chokoladekage med appelsin

Antal portioner: 12 Vælg antal
Tid: 60 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 242
Fedt procent: 21% Detajler
Ingredienser:
100gMørk chokolade
50gKakao
200gBrun farin
1,5dlVand
2stkÆggeblommer
25gMandler
2stkAppelsin
60gHvedemel
4stkÆggehvider
120gFlormelis
600gJordbær
Fremgangsmåde:
Hak chokoladen.
Bland med kakaopulver og brun farin i en skål. Hæld det kogende vand over og rør til chokoladen er smeltet.
Rør æggeblommerne i.
Rør malede mandler, appelsinskal og hvedemel i.
Pisk æggehvider stive og vend dem i.
Fordel dejen i en springform foret med bagepapir ca. 22 cm i diameter.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 40 min.
Lad den trække i 10 min. inden formen tages af.

Servering:
Kan pyntes med sigtet flormelis og serveres med frisk frugt fx. jordbær.
En rigtig, rigtig lækker kage som smager godt efter 3 dage også.
Andre opskrifter:
Bagværk Dessert
Din vurdering:
+ Kommentar (0)