Internet Opskrifter

Opskift: Boller i karry

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 45 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 450
Fedt procent: 40% Detajler
Ingredienser:
Boller:
500gHakket kalv/svinekød
3spskHvedemel
1stkÆg
1stkLøg
2dlMælk
1tskSalt
1tskPeber
Sovs:
30gSmør
1stkLøg
1stkÆble
1spskKarry
5spskHvedemel
3dlBouillon
1dlMælk
Fremgangsmåde:
Bland hakket kalv og svinekød sammen med hvedemel, æg, revet løg, mælk, samt salt og peber.

Form boller af farsen, f.eks. med en spsk og kog dem i ca. 10 min i letsaltet vand. Bollerne er færdige når de kommer op til overfladen.

Svits revet løg og karry til karryen er brændt af. Tilsæt derefter revet æble og rør. Ca 5 spsk mel dryses over og afbages med fedt stoffet.
Tilsæt herefter mælk og bouillon fra bollerne. Det koges sammen i et par min.

Til sidst lunes bollerne i saucen.
Andre opskrifter:
Kalvekød Svinekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)