Internet Opskrifter

Opskift: Peberfrugt med svamperisotto

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 60 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 418
Fedt procent: 41% Detajler
Ingredienser:
4stkPeberfrugt
150gPersille
50gParmesanost
30gSvampe
1,5dlVand
1stkLøg
2spskSmør
2,5dlRis
1dlHvidvin
0,8dlGrøntsagsbouillon
0,5tskSalt
0,5tskPeber
Til pensling:
1spskTomatpure
1tskHonning
1tskSambal oelek
2spskRapsolie
0,3tskSalt
Fremgangsmåde:
Svampene lægges i blød ½ time i vandet.
Løg steges.
Svampene vrides tøre, og steges med løg.
Ukogte ris steges med.
Vin, svampevand og kogende bollion tilsættes lidt af gangen.
Kog ved lav varme under låg i ca. ½ time.
Ost røres i risen, og smag til med salt og peber.
Peberfrugter deles i to og renses.
Fyldes med risotto.
Rør to,atpure, honning, sambal oelek og salt sammem.
Pensl risottoen med blandingen og drys med hakket persille.
I ovn ved 250 grader i 10 - 15 min.

Kan serveres med ovnstegte kartofler.
Andre opskrifter:
Vegetar Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)