Internet Opskrifter

Opskift: Karrygryde

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 60 minuter
Vurdering: Ingen vurderinger
Kcal per portion: 518 (Mangelfuld data)
Fedt procent: 23% Detajler
Ingredienser:
600gSvinekød
4stkLøg
1spskOlie
4stkGulerødder
1stkÆble
750gKartofler
1tskSalt
1dlVand
100gPurløg
2spskKarry
0,5tskPeber
0,5stkSelleri, knold
1tskEddike
Fremgangsmåde:
Kød og løg skæres i tern.
Gulerødder, selleri, æble og kartofler skrælles. Kartofler skæres i tern - resten i skiver.
Svits karry i olien.
Tilsæt kød og løg.
Når det har taget farve, tilsættes grøntsager og æble.
Brunes ca. 5 min.
Tilsæt eddike, vand, salt og peber.
Lad småkoge i ca 40 min.
Smag til og pynt med klippet purløg.
Serveres med brød.
Andre opskrifter:
Svinekød Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)