Internet Opskrifter

Opskift: Fiskefrikadeller med råkost

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 25 minuter
Vurdering: 1 / 10 (1)
Kcal per portion: 325
Fedt procent: 10% Detajler
Ingredienser:
600gTorskefilet
1stkÆg
1dlMælk
4spskMel
50gForårsløg
600gGulerødder
2stkAppelsin
1stkÆble
Fremgangsmåde:
Torskefiletterne hakkes til fars.

Bland farsen med æg, mælk, mel, finthakket forårsløg, salt og peber. Farsen formes til frikadeller og steges ved middelvarme.

Skræl gulerødderne og æble og riv dem på et råkostjern.

Skræl appelsinerne og skær dem i skiver og anret sammen med de revne gulerødder og æble.


Andre opskrifter:
Fisk Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (0)