Internet Opskrifter

Opskift: Ristaffel

Antal portioner: 4 Vælg antal
Tid: 30 minuter
Vurdering: 6,33 / 10 (21)
Kcal per portion: 501
Fedt procent: 48% Detajler
Ingredienser:
400gKalkun
4dlKokosmælk
2spskKarry
1,5spskMargarine
0,5stkHønsebouillonterning
0,3tskAllround krydderi
2spskMaizena
2,5dlRis
5dlVand
1,5tskSalt
Fremgangsmåde:
Vand sættes i kog. Ris kommes i. Kog i følge anvisninger på pakken.

Margarine hældes i gryde, der kan rumme retten. Varmes op.
Karry kommes i og gryden tages af pladen, mens karryen svitses i margarinen.
Kødtern kommes i, og gryden sættes over igen.
Kød brunes på alle sider.
Kokosmælk kommes i.
Bouillonterning og andet krydderi kommes i.
Lad koge lidt. Smag til med karry og evt. allround.
Tilsæt sovsejævner til sovsens konsistens er rigtig.

Server m. tilbehør f.eks
Peanuts
Rosiner
Banan i skiver
Blandet frugt på dåse
Kokosmel
Mango chutney
Andre opskrifter:
Kalkun Hovedret
Din vurdering:
+ Kommentar (1)
Christine Kayser (21-08-2012 14:26:09)
Fantastisk opskrift. Super nemt og smager dejligt. Hvis man passer på med bouillonen og allroundkrydderiet er opskriften også glutenfri. ;)
Jeg bruger kun ananas på dåse, ikke blandet frugt, men det er jo en smags sag. :)